De kliniek Welkom bij Dierenkliniek Pijnacker


Bij Dierenkliniek Pijnacker staat persoonlijke aandacht voor uw huisdier voorop. Wij bestaan uit een klein maar deskundig team, waardoor we uw huisdier persoonlijk kennen en hierdoor de kleine veranderingen van uw huisdier opmerken. Door het regelmatig zien van uw huisdier kunnen we er samen voor zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw dierbare huisgenoot! Als er onverwachts een klacht zich voordoet kijken wij graag vroegtijdig samen met u naar de mogelijkheden om dit probleem direct op te lossen.


Dierenkliniek Pijnacker wil streven naar zo goed mogelijk medische zorg voor uw huisdier, door een inschatting te maken van de voor- en nadelen van elke mogelijkheid. Hierover zullen wij een eerlijk gesprek met u aangaan. Iedereen moet een huisdier kunnen houden, het hoeft geen kostbare aangelegenheid te zijn. Als u grote problemen heeft met onvoorziene kosten voor uw dier is het verstandig om uw dier te verzekeren, hier kunt u ons uiteraard advies over vragen. Daarbij kunt u ook bij een moeilijke afweging vakkundig advies en persoonlijke betrokkenheid van ons verwachten.


In onze praktijk bent u van harte welkom met alle gezelschapsdieren.


Graag tot ziens op onze praktijk!

 

Welkom bij Dierenkliniek Pijnacker


Bij Dierenkliniek Pijnacker staat persoonlijke aandacht voor uw huisdier voorop. Wij bestaan uit een klein maar deskundig team, waardoor we uw huisdier persoonlijk kennen en hierdoor de kleine veranderingen van uw huisdier opmerken. Door het regelmatig zien van uw huisdier kunnen we er samen voor zorgen om hem/haar gezond te houden. Als er een klacht zich voordoet kijken wij graag vroegtijdig samen met u naar de mogelijkheden om dit probleem op te lossen.


Dierenkliniek Pijnacker wil streven naar zo goed mogelijk medische zorg voor uw huisdier, door een inschatting te maken van de voor- en nadelen van elke mogelijkheid. Hierover zullen wij een eerlijk gesprek met u aangaan. Iedereen moet een huisdier kunnen houden, het hoeft geen kostbare aangelegenheid te zijn. Wij begrijpen dat de medische zorg van een huisdier voor veel mensen een kostbare aangelegenheid is, daarom proberen we samen met u op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing. Soms is het verstandig om een dier te verzekeren, hier kunt u ons advies over vragen.  Daarbij kunt u ook bij een moeilijke afweging vakkundig advies en persoonlijke betrokkenheid van ons verwachten. In onze praktijk bent u van harte welkom met alle gezelschapsdieren. Graag tot ziens op onze praktijk!
 

Maak kennis met ons team

Dit zijn wij! Wij houden allen van dieren en de zorg ervoor is onze passie.
Echter verschillen wij natuurlijk ook van elkaar en stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor.

Kees Wit | Dierenarts

Het vak van een dierenarts is het mooiste vak van de wereld. Vroeger toen ik jong was had ik al een passie voor dieren en gezondheid en maakte ik kennis met tal van aspecten van het vak bij een veearts in Noord-Holland.


In 1987 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht, waarna ik een praktijk opende in het centrum van Pijnacker.


22 jaar later ben ik gaan werken als ZZP-er bij dierenartsen in de regio, toch bleef de ambitie om weer een eigen praktijk te openen. Bij mijn huidige praktijk Dierenkliniek Pijnacker, die sinds 2015 is geopend, kan ik mijn volledige aandacht vestigen op de gezondheid en zorg voor elk huisdier.


Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van veterinaire ontwikkelingen, zo volg ik met mijn team regelmatig congressen en bijscholingen om de diergeneeskunde op een hoog niveau te kunnen blijven uitoefenen. Bij Dierenkliniek Pijnacker wil ik met de moderne voorzieningen, een mooi team en mijn kennis en ervaring nog een lange tijd dit mooie vak uitoefenen.


Met ons in gesprek komen?


Carola Meijer | Dierenartsassistente

Mijn naam is Carola Meijer Kreuk, ik woon samen met mijn man Marcel Meijer en onze hond Bumper in Rotterdam Overschie. Sinds 1 Oktober 2015 werk ik parttime bij Dierenkliniek Pijnacker.


Het werken voor mens en dier geeft mij heel veel voldoening. Als kind zijnde had ik al een wens dierenartsassistente te worden, deze wens kwam in 1990 uit.


De variatie van dit vak maakt dat ik nog iedere week met heel veel plezier naar mijn werk ga. Fijn vind ik het om met elkaar ervoor te zorgen dat uw dier een lang, gelukkig en voornamelijk een gezond leven heeft.


Buiten mijn werk heb ik een aantal hobby’s, mijn man en ik reizen graag met name naar Alaska, het fotograferen van wilde dieren in de natuur en uiteraard lekker wandelen met onze hond Bumper.

Met ons in gesprek komen?

Charmène Cousijnse | Dierenarts assistente

Mijn naam is Charmène Cousijnse, ik kom uit Den Haag en woon samen met mijn honden en twee katten in Leidschendam.  Mijn liefde voor dieren was al van kleins af aan te zien, ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren thuis, wij hadden onder andere kippen, duiven, konijnen, honden, katten en reptielen. Toen was ik al continue bezig met alle dieren verzorgen, het was een grote beestenboel.


Sinds 15 april werk ik bij Dierenkliniek Pijnacker, momenteel ben ik nog druk bezig met mijn studie tot dierenartsassistente (paraveterinair). Wat ik heel erg leuk vind aan dit werk is dat je continue de dieren en hun baasje zo goed mogelijk probeert te helpen, dit geeft aan het eind van de dag heel veel voldoening. Daarnaast vind ik het ook hartstikke leuk dat dit werk zo afwisselend is en dat je nooit van tevoren weet hoe je dag eruit komt te zien, geen een dag is het zelfde en iedere dag leer je er weer iets bij!


Buiten mijn werk om heb ik een heleboel hobby’s, wanneer het lekker weer is ga ik graag een stuk wandelen met vrienden en onze honden in het bos of op het strand. Daarnaast kook ik graag en probeer graag nieuwe dingen uit, regelmatig kook/bak ik ook zelf lekkernij voor mijn honden en ik maak ook halsbanden voor honden.


Met ons in gesprek komen?

De uitrusting

Goede zorg betekent een voortdurende investering in de voorzieningen, zoals moderne apparatuur voor de onderzoeken en behandelingen. Dierenkliniek Pijnacker is een volledig uitgeruste kliniek met alle moderne voorzieningen om uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Cat friendly

Er is gekozen voor gescheiden wachtruimtes, aparte behandelkamers en aparte opname-ruimtes voor kat en hond.
Deze scheiding is er, omdat vooral katten gevoelige dieren zijn en gestrest kunnen raken van een of meerdere honden in hun nabijheid.

 
 
Image

Mijn poes is de avond voordat ze de volgende ochtend werd geholpen voor een sterilisatie super opgevangen. Alles is goed verlopen en je ziet nauwelijks de hechting zitten, zo klein is het. Kortom een TOP service!!!"

Roos Waardenburg met Sue

 
 
Image

Mijn poes is de avond voordat ze de volgende ochtend werd geholpen voor een sterilisatie super opgevangen. Alles is goed verlopen en je ziet nauwelijks de hechting zitten, zo klein is het. Kortom een TOP service!!!"

Roos Waardenburg met Sue

 

 • Gescheiden wachtruimtes voor honden en katten

 • Aparte behandelkamers

 • Een aparte operatiekamer met gasanesthesie, bewaking en afzuiging

 • Een volledig uitgeruste tandheelkundige ruimte

Even binnen kijken?
 • Een aparte röntgenkamer met moderne apparatuur

 • Aparte opname-ruimtes voor alle huisdieren met mogelijkheden voor intensive care

 • Een eigen laboratorium

 • Een eigen apotheek

Maak een afspraak
 • Gescheiden wachtruimtes voor honden en katten

 • Aparte behandelkamers

 • Een aparte operatiekamer met gasanesthesie, bewaking en afzuiging

 • Een volledig uitgeruste tandheelkundige ruimte

Even binnen kijken?


 • Een aparte röntgenkamer met moderne apparatuur

 • Aparte opname-ruimtes voor alle huisdieren met mogelijkheden voor intensive care

 • Een eigen laboratorium

 • Een eigen apotheek

Maak een afspraak