De kliniek Welkom bij Dierenkliniek Pijnacker


Bij Dierenkliniek Pijnacker staat persoonlijke aandacht voor uw huisdier voorop. Wij bestaan uit een klein maar deskundig team, waardoor we uw huisdier persoonlijk kennen en hierdoor de kleine veranderingen van uw huisdier opmerken. Door het regelmatig zien van uw huisdier kunnen we er samen voor zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw dierbare huisgenoot! Als er onverwachts een klacht zich voordoet kijken wij graag vroegtijdig samen met u naar de mogelijkheden om dit probleem direct op te lossen.


Dierenkliniek Pijnacker wil streven naar zo goed mogelijk medische zorg voor uw huisdier, door een inschatting te maken van de voor- en nadelen van elke mogelijkheid. Hierover zullen wij een eerlijk gesprek met u aangaan. Iedereen moet een huisdier kunnen houden, het hoeft geen kostbare aangelegenheid te zijn. Als u grote problemen heeft met onvoorziene kosten voor uw dier is het verstandig om uw dier te verzekeren, hier kunt u ons uiteraard advies over vragen. Daarbij kunt u ook bij een moeilijke afweging vakkundig advies en persoonlijke betrokkenheid van ons verwachten.


In onze praktijk bent u van harte welkom met alle gezelschapsdieren.


Graag tot ziens op onze praktijk!

 

Welkom bij Dierenkliniek Pijnacker


Bij Dierenkliniek Pijnacker staat persoonlijke aandacht voor uw huisdier voorop. Wij bestaan uit een klein maar deskundig team, waardoor we uw huisdier persoonlijk kennen en hierdoor de kleine veranderingen van uw huisdier opmerken. Door het regelmatig zien van uw huisdier kunnen we er samen voor zorgen om hem/haar gezond te houden. Als er een klacht zich voordoet kijken wij graag vroegtijdig samen met u naar de mogelijkheden om dit probleem op te lossen.


Dierenkliniek Pijnacker wil streven naar zo goed mogelijk medische zorg voor uw huisdier, door een inschatting te maken van de voor- en nadelen van elke mogelijkheid. Hierover zullen wij een eerlijk gesprek met u aangaan. Iedereen moet een huisdier kunnen houden, het hoeft geen kostbare aangelegenheid te zijn. Wij begrijpen dat de medische zorg van een huisdier voor veel mensen een kostbare aangelegenheid is, daarom proberen we samen met u op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing. Soms is het verstandig om een dier te verzekeren, hier kunt u ons advies over vragen.  Daarbij kunt u ook bij een moeilijke afweging vakkundig advies en persoonlijke betrokkenheid van ons verwachten. In onze praktijk bent u van harte welkom met alle gezelschapsdieren. Graag tot ziens op onze praktijk!
 

Maak kennis met ons team

Dit zijn wij! Wij houden allen van dieren en de zorg ervoor is onze passie.
Echter verschillen wij natuurlijk ook van elkaar en stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor.

Kees Wit | Dierenarts

Het vak van een dierenarts is het mooiste vak van de wereld. Vroeger toen ik jong was had ik al een passie voor dieren en gezondheid en maakte ik kennis met tal van aspecten van het vak bij een veearts in Noord-Holland.


In 1987 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht, waarna ik een praktijk opende in het centrum van Pijnacker.


22 jaar later ben ik gaan werken als ZZP-er bij dierenartsen in de regio, toch bleef de ambitie om weer een eigen praktijk te openen. Bij mijn huidige praktijk Dierenkliniek Pijnacker, die sinds 2015 is geopend, kan ik mijn volledige aandacht vestigen op de gezondheid en zorg voor elk huisdier.


Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van veterinaire ontwikkelingen, zo volg ik met mijn team regelmatig congressen en bijscholingen om de diergeneeskunde op een hoog niveau te kunnen blijven uitoefenen. Bij Dierenkliniek Pijnacker wil ik met de moderne voorzieningen, een mooi team en mijn kennis en ervaring nog een lange tijd dit mooie vak uitoefenen.


Met ons in gesprek komen?

Annet Breugem | Dierenartsassistente

Vanaf kinds af aan wilde ik al werken met dieren en gelukkig is dit werkelijkheid geworden. Sinds 1986 ben ik werkzaam als dierenartsassistente. Ik loop dus al wat jaartjes mee in dit mooie vak.


Het werken met hoofd en handen voor dier en mens is heerlijk om te doen en geeft mij veel voldoening. De afwisseling van baliewerk tot assisteren bij de operaties maakt dat het werk na al die jaren nog steeds interessant is.


Ik heb zelf een voorkeur voor alle katjes die niet zonder handschoenen zijn vast te pakken. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin en grote kater Luigi. Daarnaast vind ik mijn ontspanning in wandelen, zwemmen, films en muziek.Met ons in gesprek komen?

Carola Meijer | Dierenartsassistente

Ik ben Carola, 45 jaar en heb het geluk dat ik al 27 jaar het mooie beroep van dierenartsassistente mag uitoefenen.


Ik ben na het middelbaar onderwijs direct in het vak gerold, doordat ik de kans kreeg bij een dierenartspraktijk in Rotterdam om de kennis en vaardigheden van het mooie vak te leren.


Ik vind het moeilijk om één favoriete bezigheid van het ons beroep te noemen, ik vind namelijk elk aspect van het vak geweldig. Mijn man en ik zijn echte dierenliefhebbers. Wij hebben één lekker luie hond Bumper, een Bullterriër. Als pup bumpte hij overal vrolijk tegenaan, vandaar de naam. Verder hebben wij koikarpers en heb ik altijd pony’s verzorgd.


Mijn hobby’s zijn mijn werk, oude auto’s en samen met mijn man dieren fotograferen in het wild, waar uiteraard reizen bij hoort naar bijvoorbeeld Alaska.


Met ons in gesprek komen?

De uitrusting

Goede zorg betekent een voortdurende investering in de voorzieningen, zoals moderne apparatuur voor de onderzoeken en behandelingen. Dierenkliniek Pijnacker is een volledig uitgeruste kliniek met alle moderne voorzieningen om uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Cat friendly

Er is gekozen voor gescheiden wachtruimtes, aparte behandelkamers en aparte opname-ruimtes voor kat en hond.
Deze scheiding is er, omdat vooral katten gevoelige dieren zijn en gestrest kunnen raken van een of meerdere honden in hun nabijheid.

 
 
Image

Mijn poes is de avond voordat ze de volgende ochtend werd geholpen voor een sterilisatie super opgevangen. Alles is goed verlopen en je ziet nauwelijks de hechting zitten, zo klein is het. Kortom een TOP service!!!"

Roos Waardenburg met Sue

 
 
Image

Mijn poes is de avond voordat ze de volgende ochtend werd geholpen voor een sterilisatie super opgevangen. Alles is goed verlopen en je ziet nauwelijks de hechting zitten, zo klein is het. Kortom een TOP service!!!"

Roos Waardenburg met Sue

 

 • Gescheiden wachtruimtes voor honden en katten

 • Aparte behandelkamers

 • Een aparte operatiekamer met gasanesthesie, bewaking en afzuiging

 • Een volledig uitgeruste tandheelkundige ruimte

Even binnen kijken?
 • Een aparte röntgenkamer met moderne apparatuur

 • Aparte opname-ruimtes voor alle huisdieren met mogelijkheden voor intensive care

 • Een eigen laboratorium

 • Een eigen apotheek

Maak een afspraak
 • Gescheiden wachtruimtes voor honden en katten

 • Aparte behandelkamers

 • Een aparte operatiekamer met gasanesthesie, bewaking en afzuiging

 • Een volledig uitgeruste tandheelkundige ruimte

Even binnen kijken?


 • Een aparte röntgenkamer met moderne apparatuur

 • Aparte opname-ruimtes voor alle huisdieren met mogelijkheden voor intensive care

 • Een eigen laboratorium

 • Een eigen apotheek

Maak een afspraak